Gratis Aanmelden

Geheime vrouw met pik (48) aftrekken

Lorna (48)

leuke geile shemale

Maak contact met haar
  1. Naam: Lorna
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Heemskerk
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 6/3/1973
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Geheime vrouw met pik Lorna van 48 aftrekken
SheJaime (38)
★★★★☆
Wil jij een shemale lekker verwennen en ondertussen zelf ook lekker verwend worden? Dan moet je bij mij Jaime zijn uit Diemen en ga al jaren als shemale door het leven. Ben mijn lolly kwijt dus op zoek naar een nieuwe nu
Hardcore trans dating
Eidra (40)
★★★★☆
Hallo lezer van mijn profieltje. Ik hoop dat het je bevalt wat je ziet en dat jij nu twijfelt om me een berichtje te sturen. Niet twijfelen hoor, gewoon doen. Ik ben lief, teder, bezorgd, zacht aardig van karakter en zo ben ik dus ook in bed. Met mij kan je alle kanten op, zelfs de goede kant hihi
Mooie trans dating
LenigeLinda (28)
★★★★☆
Het verhaal over de bloemetjes en de bijtjes dat kennen we allemaal wel. Daar ben ik dan ook niet voor gekomen. Ik ben niet hier om medelijden te vinden of te klagen of zo. Ik ben hier omdat ik nieuwsgierig ben en wel wat aandacht kan gebruiken. En ook omdat het me super leuk lijk om op deze manier in contact te komen met leuke mannen voor spannende dingen.
Geheime shemale date
Suki (28)
★★★★☆
Met mij heb je geheid plezier. Ik lach graag, ben positief en heb humor. Allemaal positieve dingen lijkt mij. Maar er is meer aan mij, ik heb namelijk ook een sexy kant. Eentje waar jij toch maar eens mee moet gaan kennismaken.
Strakke shemale sex
NancyWilWel (33)
★★★★☆
Klein van stuk, heel gewoontjes, hou van reizen en heb genoeg leuke avonturen beleefd. Ik ga al jarenlang alleen met een rugzakje om op vakantie en ontmoet dan altijd gezellige mensen. Nu leek het me wel wat om gewoon thuis vanuit de luie stoel hier met mensen in contact te komen.
Discrete tranny sex
DDyana (27)
★★★★☆
Dansen is mijn passie, ik doe het vaak en daardoor is mijn lichaam wel in goede conditie. Ik ben ook lenig en kan zeer goed omgaan met mijn lichaam. Maakt jou dit al nieuwsgierig???
Geile shemale contacteren
Macy
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die me af en toe gezelschap komt houden tijdens mijn eenzame nachten. Ik ben een single shemale en hou van knuffelen. Ik ben heel teder en lief
One-night-stand met Macy
Minke
★★★★★★★★★★
Ik zou graag een lieve man willen ontmoeten voor een serieuze relatie. Ik ben heel zacht, kalm en lief. Ik hou ook enorm van vrijen. Ik ben nog jong en onervaren.
Relatie met Minke
Geesje
★★★★★★★★★★
Hi.. ik ben een heel lieve studente met een verzorgd lijfje, wat een mix is tussen een jongen en een meisje en ik zoek iemand die me accepeert zoals ik ben voor een relatie.
Relatie met Geesje
Geertje
★★★★★★★★★★
I live in Groningen and I'm looking for a sweet man who wants to date a horny ladyboy. I'm very kind and I like to submit myself to a dominant man. And I also love sucking.
Relatie met Geertje
© 2024 ShemaleDate.net